Aplikim


Pershendetje. Doja te dija dicka me teper rreth aplikimit te degeve.  Kam mesataren 8.28 dhe kame deshire te hedh deget e Arkitektures  ose te Inxheneris Mekanike,Elektronike ,Ndertimin. Vura re se per kriterin e mesatares jam ne rregull por me piket jo , a mund qe ti kape keto dege?