APLIKIIMI


Mund te me shpjegoni pak si fuksionon kjo fazat 48 oresh dhe pse digjen deget e tjera qe te dalin nqs pret vetem per njeren. Ju lutem nje pergjigje sepse nuk po kuptoj fare!!!

Shtepia Shërbimet Lajmet