Ankimimet

Ankimimet


Pershendetje! Kam nje paqartesi lidhur me ankimimet. Thuhet se kjo behet ne 30 gusht dhe IAL shpallin vendimet 24 ore me pas por nderkohe ne mund te regjistrohemi ne nje nga programet ku jemi shpallur fitues. Nese ankesa jone eshte pranuar duhet te cregjistrohemi me 16 shtator dhe te regjistrohemi ne programin ku na eshte plotesuar ankesa. Pyetja ime eshte: kur shkohet per tu regjistruar se regjistrimet mbyllen me 15 shtator, apo i bie te regjistrohemi per raundin e dyte??? Ju lutem nje pergjigje sa me te sakte sepse eshte me shume rrezik dicka e tille, sidomos per rastin tim. Sepse mjekesia i ploteson kuotat qe ne raundin e pare....
Ju faleminderit!!!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr