ABSOLUTISHT JO 149000


Pershendetje!
Ja tek e kam shkruajtur formulen per notat maksimale dhe me pas kam perdorur makinen llogaritese per te nxjerre perfundimin, me bindje te plote e them qe piket maksimale te mundshme nuk jane 149000 por rreth 205100. Ata qe e nxjerrin 149000 bejne gabim ne nxjerrjen e notes per secilen lende gjate 3 viteve pasi ashtu e nxorra edhe une nje here ne fillim e me dolen per notat e mija diçka me shume se 145000.

Shtepia Shërbimet Lajmet