A2 A3

A2 A3


Te U-albania kur klikoj formulari A2 A3 tregon se aplikimet per raundin e pare dhe te dyte kane perfunduar per raundin e trete duhet te paraqitemi prane fakultetit..?nderkohe ne nuk kemi ber asgj ne lidhje me raundin e pare as plotesimin e degeve

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr