a mund tme thoje dikush si llogariten piket dhe cfare dege mund te kap kur noten mesatare e kam pas 6.5 + 7-7-8-6 notat e provimeve matures…

a mund tme thoje dikush si llogariten piket dhe cfare dege mund te kap kur noten mesatare e kam pas 6.5 + 7-7-8-6 notat e provimeve matures ?


a mund tme thoje dikush si llogariten piket dhe cfare dege mund te kap kur noten mesatare e kam pas 6.5 + 7-7-8-6 notat e provimeve matures ?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr