A mund ta fitoj farmacine raundin e dyte???


Kisha 145080 pike, e fitova farmacine ne fazen 2 te raundit te pare dhe e dogja.Mendoni se mund te jem brenda 7 kuotave te ngelura ne farmaci ne raundin e dyte pasi u cregjistrova nga dega qe zgjodha dhe do konkuroj perseri per farmacine.

Shtepia Shërbimet Lajmet