A ka Kush informacion

A ka Kush informacion


Nese gjate raundit te pare njera nga deget ndryshojn ngjyre,nga e kuqe(qe do te thote se nuk jemi fitues),ne te verdhe,a do te thote qe jemi fitues dhe se duhet te regjistrohemi gjate ketyre 7 fazave 48 oreshe,te raundit te pare,,APO duhet te aplikojme serish kete dege ne raundin e 2..
Faleminderit!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr