A eshte e nevojshme

A eshte e nevojshme


A ka rendesi se cfare provimi hedh me zgjedhje per te fituar nje dege p.sh nese do te vazhdosh per mjekesi duhet te hedhesh provim me zgjedhje me patjeter biologjine apo nuk ka rendesi mund te edhe kimine apo fiziken ? E njejta pyetje edhe per inxhinierine dhe ekonomikun?? Flm nese prgj

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr