A e kap dot stomatologjin ????


A e kap dot stomatologjin ne vendin e 202 nderkoh qe ka dhe 21 vende ???
Kam ndonje shanc apo jo ,nje pergjigje ju lutem jam shum e stresuar??

Shtepia Shërbimet Lajmet