A e kap dot psikologjine me kete note?


Pershendetje

A ka munsi qe te kap psikologjine ne tiran me note mesatare 8.3 me note mesatare te tre viteve te shkolles se mesme 9.47 dhe note mesatare MSH 7.13

Ju lutem mu pergjigjni