26-29 gusht apo 30 gusht ??


Mendova se fituesit e raundit I, faza 1, shpalleshin ne 30 gusht ... por po shikoj ne internet qe universitetet do te publikojne listat e fituesve te pare ne datat 26-29 gusht (dhe data 30 gusht qenka per ankimime) ... A ka ndokush ndonje informacion te sakte? Kur ti presim rezultatet e para ... 30 gusht apo 26-29 gusht ?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr