188 mesatare absolute???


Ca thot ai dekani i universitetit te drejtesise "188 maturante me mesatare absolute"?Si mund te jete kjo e vertete ku top 10 maturantet me mesataren me te mire e kishin rreth 9.8(dhe nuk kishte maturant qe te kishte me shume se 2 provime 10 apo ta kishte letersine te tille)??

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr