???


Po qarkullon lajmi se deget do fitohen ne baze te mesatare se Matures Shteterore dhe jo ne baze te VKM-se? Eshte e sigurt apo eshte thjesht nje aludim ? Ju lutem komentoni nese dini dicka te sigurte. Faleminderit :).

Shtepia Shërbimet Lajmet