Notat e provimeve të maturës
Provimi i gjuhes se huaj
ID e maturantit është e afishuar te shkolla juaj. Zakonisht afishohet te dritaret e shkollës. Aty gjendet emri dhe mbiemri juaj si edhe një kod 12 shifror që shërben për të kontrolluar notën që ju keni në provim.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr