Ekonomiks dhe Finance me profil FINANCE
New_York

Ekonomiks Dhe Finance Me Profil Finance - University Of New York Tirana

Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Ekonomiks Dhe Finance Me Profil Finance" ofrohet tek University Of New York Tirana. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr