Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Program Profesional Topografi dhe GIS - Universiteti Metropolitan Tirana

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Program Profesional Topografi dhe GIS, e cila ofrohet pranë Universiteti Metropolitan Tirana.

Kuota në total 15
Mes. e fundit fituese 6.23
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 19.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 19.0
Pikët 6230.0
Mes. e gjimnazit 6.79
Mes. provimeve të maturës 5.67

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 100%

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.

Shtepia Shërbimet Lajmet