Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Infermieri (Fizioterapi) - Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Infermieri (Fizioterapi), e cila ofrohet pranë Universiteti Luigj Gurakuqi Shkodër.

Kuota në total 50
Mes. e fundit fituese 7.52
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 384.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 384.0
Pikët 6.0
Mes. e gjimnazit 7.33
Mes. provimeve të maturës 7.72

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 50% Nota mesatare e shkollës së mesme, për të gjitha vitet, përfshirë edhe provimet e Maturës shtetërore (Llogaritur sipas VKM Nr. 346, datë 19.4.2017)

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

50% - Nota mesatare e grup lëndëve Kimi dhe Biologji.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.

Shtepia Shërbimet Lajmet