Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Sociologji - Universiteti I Tiranës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Sociologji, e cila ofrohet pranë Universiteti I Tiranës.

Kuota në total 90
Mes. e fundit fituese 6.75
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 675.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 675.0
Pikët 1055.0
Mes. e gjimnazit 7.18
Mes. provimeve të maturës 6.33

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 50% Nota mesatare aritmetike e shkollës së mesme Rezultati 1 = (Nota mesatare aritmetike e shkollës së mesme x 0.5)
Mesatare e matures shteterore 50% Nota mesatare aritmetike e provimeve të detyruara dhe me zgjedhje të maturës shtetërore. Rezultati 2 = (Nota mesatare e provimeve maturës shtetërore x 0.5)

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Rezultati Total = (Rezultati 1 + Rezultati 2 ) x 100.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Menaxher i programeve sociale
Rroga mesatare: 80 000 Lekë Shanset e punësimit: 76%
Sociolog
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Kërkues në fushën sociale
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Analist i politikave sociale
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Këshilltar për zhvillimin e komunitetit
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Ekspert i dinamikës së grupit
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Specialist për çështjet e integrimit dhe diversitetit
Rroga mesatare: 55 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Pedagog.
Rroga mesatare: 80 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%

Shtepia Shërbimet Lajmet