Tirana_1_qPJXRsL

Psikologji - Universiteti I Tiranës

110
Kuota
8.31
Mesatarja e fundit fituese (2022)
851
Renditja fillestare e fituesit të fundit (2022)
-
Kosto vjetore
PERGJIGJU PYETJES!
Nga 1-5, sa frikë ke për provimet e maturës?
1
😊
2
🙂
3
😐
4
🙁
5
😢
A e fiton dot këtë degë? Shiko pikët e tua këtu
Notat në provimet e maturës që ju duhen për të fituar degën
Dëshironi të shihni notat që ju duhen në provimet e maturës për të fituar degën?
Regjistrohu Hyr në llogari
Konkurrenca për këtë program studimi

Programi i studimit "Psikologji" ofrohet tek Universiteti I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.

Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare e matures shteterore 50% Nota mesatare aritmetike e provimeve të detyruara dhe me zgjedhje të maturës shtetërore. Rezultati 2 = (Nota mesatare e provimeve maturës shtetërore x 0.5)
2 Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 50% Nota mesatare aritmetike e shkollës së mesme. Rezultati 1 = (Nota mesatare aritmetike e shkollës së mesme x 0.5)

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

Rezultati Total = (Rezultati 1 + Rezultati 2 ) x 100.

Shënim:

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Plani mësimor për këtë program studimi do të vijë së shpejti.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr