Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Kimi - Universiteti I Tiranës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Kimi, e cila ofrohet pranë Universiteti I Tiranës.

Kuota në total 100
Mes. e fundit fituese 7.8
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 147.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 147.0
Pikët 776.0
Mes. e gjimnazit 8.46
Mes. provimeve të maturës 7.13

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 70% Mesatarja sipas VKM

Kritere mbi lëndët

Kimi 10% Ndikon: JO Mesatarja e Kimisë nga kurrikulla bërthamë e vitit I dhe II
Fizikë 10% Ndikon: JO Mesatarja e Fizikës nga kurrikulla bërthamë e vitit I dhe II
Matematikë 10% Ndikon: JO Mesatarja e Matematikes nga kurrikulla bërthamë e vitit I dhe II

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Teknik Laboratori
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Kërkues shkencor
Rroga mesatare: 96 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Specialist i Kontrollit të Cilësisë
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Kimist
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Inxhinier kimist
Rroga mesatare: 75 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Mësues kimie
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Menaxher i prodhimit kimik.
Rroga mesatare: 90 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%

Shtepia Shërbimet Lajmet