Kimi Industriale dhe Mjedisore
Tirana_1_qPJXRsL

Kimi Industriale Dhe Mjedisore - Universiteti I Tiranës

100
Kuota
6.97
Mesatarja e fundit fituese (2022)
168
Renditja fillestare e fituesit të fundit (2022)
-
Kosto vjetore
Fitoje degën e studimit!
Dëshiron ta fitosh këtë degë studimi?
Mesataret e fundit fituese (2023)
Mesataret e fundit fituese (2022)
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Kimi Industriale Dhe Mjedisore" ofrohet tek Universiteti I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare VKM 50% Mesatarja sipas VKM

Kriteret mbi lëndët

# Lënda Ndikon Pesha Shënime
1 Kimi JO 10% Mesatarja e Kimisë nga kurrikulla bërthamë e vitit I dhe II
2 Biologji JO 10% Mesatarja e Biologjisë nga kurrikulla bërthamë e vitit I dhe II
3 Fizikë JO 10% Mesatarja e Fizikës nga kurrikulla bërthamë e vitit I dhe II
4 Kimi JO 10% Nota e Kimisë 12, nga kurrikula me zgjedhje e vitit III
5 Fizikë JO 10% Nota e Fizikës 12, nga kurrikula me zgjedhje e vitit III

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera

Shënim:

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Plani mësimor

Plani mësimor për këtë program studimi do të vijë së shpejti.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr