Kimi dhe Teknologji Ushqimore
Tirana_1_qPJXRsL

Kimi Dhe Teknologji Ushqimore - Universiteti I Tiranës

Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Kimi Dhe Teknologji Ushqimore" ofrohet tek Universiteti I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr