Tirana_1_qPJXRsL

Informatikë - Universiteti I Tiranës

200
Kuota
9.23
Mesatarja e fundit fituese (2022)
826
Renditja fillestare e fituesit të fundit (2022)
-
Kosto vjetore
PERGJIGJU PYETJES!
Nga 1-5, sa frikë ke për provimet e maturës?
1
😊
2
🙂
3
😐
4
🙁
5
😢
A e fiton dot këtë degë? Shiko pikët e tua këtu
Notat në provimet e maturës që ju duhen për të fituar degën
Dëshironi të shihni notat që ju duhen në provimet e maturës për të fituar degën?
Regjistrohu Hyr në llogari
Konkurrenca për këtë program studimi

Programi i studimit "Informatikë" ofrohet tek Universiteti I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.

Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare VKM 50% Mesatarja sipas VKM

Kriteret mbi lëndët

# Lënda Ndikon Pesha Shënime
1 Fizikë JO 5% Mesatarja e Fizikës nga kurrikulla bërthamë e vitit I dhe vitit II
2 TIK JO 10% Mesatarja e TIK nga kurrikulla bërthamë e vitit I, vitit II
3 Matematikë JO 25% Mesatarja e Matematikës nga kurrikulla bërthamë e vitit I, vitit II dhe vitit të III
4 Matematikë JO 10% Nota e provimit të Matematikës në provimin e Maturës Shtetërore

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera

Shënim:

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Plani mësimor për këtë program studimi do të vijë së shpejti.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr