Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Gjuhë Spanjolle - Universiteti I Tiranës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Gjuhë Spanjolle, e cila ofrohet pranë Universiteti I Tiranës.

Kuota në total 60
Mes. e fundit fituese 6.94
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 102.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 102.0
Pikët 690.0
Mes. e gjimnazit 6.89
Mes. provimeve të maturës 6.99

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare aritmetike e lendeve sebashku me maturen 100% mbledhja e notave të tre viteve dhe notave të marra në provimet e maturës shtetërore pjestuar me numrin në total të notave të mbledhura

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Përkthyes
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Lektor në universitet
Rroga mesatare: 95 000 Lekë Shanset e punësimit: 60%
Mësues i gjuhës spanjolle
Rroga mesatare: 55 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Përfaqësues i shitjeve ndërkombëtare
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 60%
Turizmolog
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Drejtor i komunikimeve ndërkombëtare
Rroga mesatare: 120 000 Lekë Shanset e punësimit: 10%
Konsulent kulturor
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 80%
Specialist në marrëdhënie ndërkombëtare
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%

Shtepia Shërbimet Lajmet