Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Gjuhë Frënge - Universiteti I Tiranës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Gjuhë Frënge, e cila ofrohet pranë Universiteti I Tiranës.

Kuota në total 80
Mes. e fundit fituese 6.89
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 114.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 114.0
Pikët 706.0
Mes. e gjimnazit 7.11
Mes. provimeve të maturës 6.66

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare aritmetike e lendeve sebashku me maturen 100% mbledhja e notave të tre viteve dhe notave të marra në provimet e maturës shtetërore pjestuar me numrin në total të notave të mbledhura

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Përkthyes
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Lektor në universitet
Rroga mesatare: 95 000 Lekë Shanset e punësimit: 60%
Redaktor tekste
Rroga mesatare: 55 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Interpret
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Këshilltar kulturor
Rroga mesatare: 75 000 Lekë Shanset e punësimit: 23%
Diplomat.
Rroga mesatare: 0 Lekë Shanset e punësimit: 10%
Mësues i gjuhës frënge
Rroga mesatare: 62 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Agjent turistik
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Koordinator ndërkombëtar
Rroga mesatare: 95 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Punonjës në organizata ndërkombëtare.
Rroga mesatare: 120 000 Lekë Shanset e punësimit: 75%