Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Gazetari dhe Komunikim - Universiteti I Tiranës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Gazetari dhe Komunikim, e cila ofrohet pranë Universiteti I Tiranës.

Kuota në total 80
Mes. e fundit fituese 8.41
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 985.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 985.0
Pikët 830.0
Mes. e gjimnazit 8.24
Mes. provimeve të maturës 8.58

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 80% vetem 3 vitet
Mesatare e matures shteterore 20% vetem matura

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Redaktor
Rroga mesatare: 65 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Gazetar
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 67%
Korrespondent
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 14%
Moderator i lajmeve
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 12%
Menaxher i komunikimit
Rroga mesatare: 95 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Specialist i marrëdhënieve publike
Rroga mesatare: 80 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Përgatitës i përmbajtjes digjitale
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Analist i medias
Rroga mesatare: 65 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Konsulent për komunikim
Rroga mesatare: 70 000 Lekë Shanset e punësimit: 72%
Organizator i eventeve.
Rroga mesatare: 60 000 Lekë Shanset e punësimit: 75%

Shtepia Shërbimet Lajmet