Violinë
Artet

Violinë - Universiteti I Arteve I Tiranës

10
Kuota
7.63
Mesatarja e fundit fituese
5
Renditja fillestare e fituesit të fundit
-
Kosto vjetore
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Violinë" ofrohet tek Universiteti I Arteve I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime
1 Mesatare VKM 30% Në zbatim të Vendimit të Senatit Akademik të UART, pikët maksimale për konkurim janë 200. 30% e totalit ose 60 pikë i takojnë notës mesatare të viteve të studimit të shkollës së mesme dhe provimeve të maturës shtetërore. 70% ose 140 pikë i takojnë rezultateve të konkurseve të pranimit.

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

Pranimet në të gjitha programet e studimit të ciklit të parë Bachelor, me kohë të plotë, në Universitetin e Arteve, për vitin akademik 2023-2024, bëhen mbi bazën e rezultateve të Maturës Shtetërore dhe rezultateve të fituara në konkursin e pranimit, të organizuara nga Fakulteti i Muzikës. Informacioni i detajuar është i publikuar në faqen zyrtare ueb të Universitetit të Arteve – www.uart.edu.al. Fakulteti i Muzikës në ciklin e parë të studimeve Bachelor ofron 20 programe studimi: - MUZIKOLOGJI; KOMPOZICION; DIRIZHIM; PIANO; VIOLINË; VIOLONÇEL; VIOLË; KITARË; KONTRABAS; FLAUT; OBOE; KLARINETË; FAGOT; KORNO; TROMBË; TROMBON; BAS-TUBË; KANTO; PEDAGOGJI MUZIKORE; MUZIKË JAZZ; PERKUSION; FIZARMONIKË KLASIKE. Për kriteret dhe rregulloret e konkurseve të pranimit për vitin akademik 2023-2024 vizitoni lidhjen: http://www.uart.edu.al/media/Rregulloret%20dhe%20kriteret%20BACHELOR%202023-2024%20FM.pdf

Shënim:

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Plani mësimor

Plani mësimor për këtë program studimi do të vijë së shpejti.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
Pyetje/komente rreth kësaj dege (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr