Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Mbështetës Zyre për Komunikim Bibliotekë dhe Arkiv - Universiteti Fan S. Noli Korçë

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Mbështetës Zyre për Komunikim Bibliotekë dhe Arkiv, e cila ofrohet pranë Universiteti Fan S. Noli Korçë.

Kuota në total 25
Mes. e fundit fituese 5.61
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 81.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 81.0
Pikët 5.0
Mes. e gjimnazit 5.11
Mes. provimeve të maturës 6.12

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.

Shtepia Shërbimet Lajmet