Arkitekturë (Arkitekturë Interieri,Urbanistikë,Restaurim Monumentesh,Administrim Territori,Menaxhim dhe Vlerësim Projektesh)
UET

Arkitekturë (Arkitekturë Interieri,Urbanistikë,Restaurim Monumentesh,Administrim Territori,Menaxhim Dhe Vlerësim Projektesh) - Universiteti Europian I Tiranës

67
Kuota
6.5
Mesatarja e fundit fituese
236
Renditja fillestare e fituesit të fundit
-
Kosto vjetore
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Arkitekturë (Arkitekturë Interieri,Urbanistikë,Restaurim Monumentesh,Administrim Territori,Menaxhim Dhe Vlerësim Projektesh)" ofrohet tek Universiteti Europian I Tiranës. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret
Nuk kemi informacion për kriteret e kësaj dege

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera

Shënim:

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Plani mësimor

Plani mësimor për këtë program studimi do të vijë së shpejti.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
Pyetje/komente rreth kësaj dege (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr