Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Turizëm - Universiteti Eqerem Çabej Gjirokastër

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Turizëm, e cila ofrohet pranë Universiteti Eqerem Çabej Gjirokastër.

Kuota në total 15
Mes. e fundit fituese 8.67
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 4.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 4.0
Pikët 8.0
Mes. e gjimnazit 9.44
Mes. provimeve të maturës 7.91

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 50% 3 vitet dhe matura

Kritere mbi lëndët

Ekonomi 20% Ndikon: JO
Matematikë 10% Ndikon: JO
Qytetari 15% Ndikon: JO
Gjuhe e huaj e parë 5% Ndikon: JO

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.

Shtepia Shërbimet Lajmet