Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Ekonomia dhe e Drejta - Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Ekonomia dhe e Drejta, e cila ofrohet pranë Universiteti Aleksandër Xhuvani Elbasan.

Kuota në total 80
Mes. e fundit fituese 6.67
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 126.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 126.0
Pikët 66.0
Mes. e gjimnazit 7.08
Mes. provimeve të maturës 6.26

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 100% mesataria sipas VKM-es

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.