Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Marrëdhënie me Publikun - Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Marrëdhënie me Publikun, e cila ofrohet pranë Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës.

Kuota në total 65
Mes. e fundit fituese 6.86
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 287.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë, 2024

LEXO ME VËMENDJE: Është e vështirë të përcaktohet nëse e fitoni ose jo degën në këtë moment, pasi konkurimi me 7 faza ju lejon të fitoni edhe nëse jeni renditur shumë larg nga kuotat minimale. Ka pasur raste që kanë qënë të renditur në pozicionin e 1000 dhe ka pasur 100 kuota të lira dhe prapë kanë fituar. Përdoreni informacionin nga ky shërbim vetëm për të marrë një ide të konkurrencës së këtij viti.

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 287.0
Pikët 6.0
Mes. e gjimnazit 6.05
Mes. provimeve të maturës 7.66

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 100% - Renditja e maturantëve të bëhet mbi bazën e mesatares së VKM-së ku kandidatët me rezultatet më të larta të renditjes të shpallen fitues, brenda numrit të kuotave të miratuara për këtë program studimi.

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.