Program Image
Universitet publik I paverifikuar

Guidë Turistike - Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Guidë Turistike, e cila ofrohet pranë Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës.

Kuota në total 50
Mes. e fundit fituese 6.33
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 155.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën

Konkurrenca për këtë degë

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 155.0
Pikët 6.0
Mes. e gjimnazit 6.84
Mes. provimeve të maturës 5.82

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 100% Si kriter përzgjedhës të pranimit të studentëve: - Kandidatët që kanë përfunduar me sukses maturën shtetërore dhe plotësojë kriterin e notës mesatare të përcaktuar me VKM, për programet e studimit profesionale 2-vjeçare (mesatare e hapur me rankim);

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.

Shtepia Shërbimet Lajmet