Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Farmaci - Universiteti Aldent

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Farmaci, e cila ofrohet pranë Universiteti Aldent.

Kuota në total 135
Mes. e fundit fituese 6.71
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 457.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

LEXO ME VËMENDJE: Është e vështirë të përcaktohet nëse e fitoni ose jo degën në këtë moment, pasi konkurimi me 7 faza ju lejon të fitoni edhe nëse jeni renditur shumë larg nga kuotat minimale. Ka pasur raste që kanë qënë të renditur në pozicionin e 1000 dhe ka pasur 100 kuota të lira dhe prapë kanë fituar. Përdoreni informacionin nga ky shërbim vetëm për të marrë një ide të konkurrencës së këtij viti.

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 457.0
Pikët 6710.0
Mes. e gjimnazit 6.78
Mes. provimeve të maturës 6.64

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare e pergjithshme e shkolles se mesme 60% Mesatarja e shkolles se mesme 60 %

Kritere mbi lëndët

Biologji 10% Ndikon: JO --
Kimi 10% Ndikon: JO --
Gjuhe e huaj e parë 10% Ndikon: JO --
TIK 5% Ndikon: JO --
Qytetari 5% Ndikon: JO --

Kritere të tjera

Nuk ka kritere të tjera.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.