Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjoze - Kolegji Universitar Logos

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjoze, e cila ofrohet pranë Kolegji Universitar Logos.

Kuota në total 14
Mes. e fundit fituese 7.14
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 3.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

LEXO ME VËMENDJE: Është e vështirë të përcaktohet nëse e fitoni ose jo degën në këtë moment, pasi konkurimi me 7 faza ju lejon të fitoni edhe nëse jeni renditur shumë larg nga kuotat minimale. Ka pasur raste që kanë qënë të renditur në pozicionin e 1000 dhe ka pasur 100 kuota të lira dhe prapë kanë fituar. Përdoreni informacionin nga ky shërbim vetëm për të marrë një ide të konkurrencës së këtij viti.

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 3.0
Pikët 7.0
Mes. e gjimnazit 7.61
Mes. provimeve të maturës 6.68

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 50% Nota sipas VKM.

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

- Mesatare VKM - 50% - Testimi i formimit dhe intervista – 50%

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.