Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Asistent i Lartë Ligjor - Kolegji Universitar I Biznesit

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Asistent i Lartë Ligjor, e cila ofrohet pranë Kolegji Universitar I Biznesit.

Kuota në total 50
Mes. e fundit fituese 5.73
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 65.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 65.0
Pikët 5.0
Mes. e gjimnazit 6.03
Mes. provimeve të maturës 5.43

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Në këtë program studimi nuk ka kritere dhe pranohen të gjithë studentët pavarësisht notës mesatare!

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.