Asistent I Lartë Administrativ
Kolegji_Biznesit_1

Asistent I Lartë Administrativ - Kolegji Universitar I Biznesit

50
Kuota
6.43
Mesatarja e fundit fituese
61
Renditja fillestare e fituesit të fundit
-
Kosto vjetore
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Asistent I Lartë Administrativ" ofrohet tek Kolegji Universitar I Biznesit. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

Në këtë program studimi nuk ka kritere dhe pranohen të gjithë studentët pavarësisht notës mesatare!

Plani mësimor

Nuk kemi asnjë përshkrim për këtë program studimi.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr