Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Multimedia dhe Dizajn Grafik - Kolegji Universitar Bedër

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Multimedia dhe Dizajn Grafik, e cila ofrohet pranë Kolegji Universitar Bedër.

Kuota në total 20
Mes. e fundit fituese 5.9
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 91.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 91.0
Pikët 41.0
Mes. e gjimnazit 6.81
Mes. provimeve të maturës 4.98

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 70% --

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Intervista nga komisioni i vlerësimit, i formuar nga departamenti përkatës, në masën 30%.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.