Program Image
Universitet privat I paverifikuar

Marredhenie Publike dhe Komunikim Marketingu - Kolegji Universitar Bedër

Më poshtë mund të shfletoni të gjitha informacionet për degën Marredhenie Publike dhe Komunikim Marketingu, e cila ofrohet pranë Kolegji Universitar Bedër.

Kuota në total 30
Mes. e fundit fituese 8.12
2022
Renditja fillestare e fituesit të fundit 42.0
2022
Tarifa vjetore (fillon nga) -

Shanset për të fituar degën
Konkurrenca për këtë degë, 2024

Mesataret e fundit fituese

Raundi i parë, 2022
Renditja fillestare 42.0
Pikët 56.0
Mes. e gjimnazit 7.92
Mes. provimeve të maturës 8.32

Kriteret e pranimit

Kritere mbi mesataren

Mesatare VKM 70% --

Kritere mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët.

Kritere të tjera

Intervista nga komisioni i vlerësimit, i formuar nga departamenti, në masën 30%.

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Profesionet e mundshme

Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.