Teknologji Automobili
kpgjt_logo-OK (1)

Teknologji Automobili - Kolegji Profesional I Larte Gjerman I Teknologjise

67
Kuota
5.9
Mesatarja e fundit fituese (2022)
48
Renditja fillestare e fituesit të fundit (2022)
-
Kosto vjetore
Fitoje degën e studimit!
Dëshiron ta fitosh këtë degë studimi?
Mesataret e fundit fituese (2023)
Mesataret e fundit fituese (2022)
Më shumë detaje rreth kësaj dege
Programi i studimit "Teknologji Automobili" ofrohet tek Kolegji Profesional I Larte Gjerman I Teknologjise. Më shumë informacion rreth këtij programi studimi, siç mund të jenë bursat që ofrohen, si edhe programi mësimor, mund t'i gjeni më poshtë.
Bursat që ofrohen
Nuk kemi informacion për bursat e kësaj dege
Kriteret

Kriteret mbi mesataren

# Kriteri Pesha Shënime

Kriteret mbi lëndët

Nuk ka kritere mbi lëndët

Kritere të tjera

Në programin e studimit Teknologji Automobili mund të regjistrohen: 1. Shtetasit Shqiptarë dhe nga Trojet (Kosovë, Republika e Maqedonisë së Veriut, Mal i Zi, Preshevë, Bujanoc, Medvegjë) që kanë përfunduar shkollën e mesme. 2. Nuk ka kriter mesatare. 3. Kanë synim dhe motivim të bëhen profesionistë me aftësi praktike për tregun e punës si brenda dhe jashtë vendit.

Shënim:

Këto kritere janë marrë nga portali shtetëror UAlbania kështu që mund të mos jenë përditësuar me kriteret e këtij viti. Ju lutem kontrolloni këtë faqe vazhdimisht pasi ka universitete të cilat ende nuk i kanë përditësuar kriteret e tyre.

Plani mësimor

Plani mësimor për këtë program studimi do të vijë së shpejti.
Profesionet e mundshme pas diplomimit
Profesionet e mundshme të kësaj dege vijnë së shpejti.
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr