Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Për të vazhduar ju duhet të jeni të regjistruar në portalin tonë. Klikoni këtu për t'u regjistruar, ose këtu për t'u kyçur nëse keni një llogari.

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!

!LEXO ME VËMENDJE!

Ky llogaritës shërben vetëm për t'ju dhënë një ide se çfarë programesh mund të fitoni. Nuk duhet të bazoheni 100% te rezultatet që ky llogaritës shfaq për degët që ju mund të fitoni. E vetmja gjë që ky llogaritës bën është që krahason mesataren tuaj VKM me mesataren e fundit fituese të raundit të parë të statistikave të vitit akademik 2017-2018. Rezultatet tuaja reale mund të jenë shumë ndryshe dhe ju mund të dilni fitues në programe studimi që ky llogaritës nuk afishon.

Ne nuk mund të ndërtojmë llogaritës që llogarisin pikët tuaja pasi Ministria e Arsimit ka ndryshuar formulat mbi të cilat llogariten pikët në shumicën e programeve të studimit, kësisojë ju nuk mund të krahasoni pikët e këtij viti me pikët e viteve të kaluara.

Ju urojmë suksese!