Cover Image

Te gjitha skemat e vleresimit, Matura Shteterore 2021

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
15 June, 2020
Përditësuar më: May 20, 2023, 3:44 p.m.

Provimet e Maturës mund të konsiderohen si provimet më të rëndësishme për ju, pasi ato janë çelësi për kualifikimin tuaj në universitet.

Nese dilni me rezultate të mira në provimet e Maturës, atëherë kualifikimi për në universitet është më i thjeshtë. Ne kete faqe do te gjeni te gjitha skemat e vleresimit per provimet e matures shteterore 2021.

Gjuhe Shqipe dhe Letersi, Skema e Vleresimit

https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_gjuhe_shqipe.pdf

Matematike, Skema e Vleresimit

https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_matematike_.pdf

Gjuhe Angleze / Gjuhe e Huaj, Skemat e Vleresimit

Gjuhë Angleze, skeme vleresimi

Gjuhë Italiane, skeme vleresimi

Gjuhë Franceze, skeme vleresimi

Gjuhë Gjermane, skeme vleresimi

Gjuhë Ruse, skeme vleresimi

Gjuhë Spanjolle, skeme vleresimi

Provimet me Zgjedhje, Skemat e Vleresimit

Provimet me zgjedhje nuk jane kryer akoma! Biologji, skeme vleresimi Ekonomi, skeme vleresimi Filozofi-Sociologji, skeme vleresimi Fizikë, skeme vleresimi Gjeografi, skeme vleresimi Histori, skeme vleresimi Kimi, skeme vleresimi Qytetari-Psikologji, skeme vleresimi

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr