Tashmë mund të shihni kriteret e çdo dege në universitet

Kemi shtuar një funksionalitet të ri që do ju ndihmojë të kuptoni peshën e lëndëve në gjimnaz si edhe kritere të tjera gjatë aplikimit universitar.

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
03 December, 2023

Tashme do keni mundësinë të hapni listën e universiteteve dhe degëve që ato ofrojnë pranë portalit tonë dhe të shihni të gjitha kriteret që secila degë në universitet ka.

Kjo do ju ndihmojë për të zgjedhur lëndët që do zhvilloni gjatë vitit të tretë në gjimnaz si edhe të kuptoni se cilat lëndë kanë më shumë prioritet për degën e studimit që doni të fitoni.

Së shpejti do përditësojmë edhe statistikat duke ju afishuar mesataret e fundit fituese për çdo degë studimi, në mënyrë që të kuptoni shanset reale që keni për të fituar një degë të caktuar në universitet.

Shtepia Shërbimet Lajmet