Skemat e vleresimit, provimi i Matematikes - Matura shteterore 2020

None

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
15 June, 2020

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet e matematikës së Maturës Shtetërore 2020.  Provimi i matematikës, i maturës shtetërore 2020 nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:30, pra zgjati 2 orë e gjysmë. Provimi kishte 60 pyetje. Skemën e vlerësimit do të mund ta gjeni duke shtypur mbi linkun e mësipërm: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_matematike_.pdf

Na ndiqni në Instagram që të përditësoheni me lajmet më të fundit menjëherë. https://www.instagram.com/portalistudentor.al/