Skemat e Vleresimit/ Provimet me zgjedhje – Matura shteterore 2021
Cover Image

Skemat e Vleresimit/ Provimet me zgjedhje – Matura shteterore 2021

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
19 June, 2020

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet me zgjedhje së Maturës Shtetërore 2021.  Provimet me zgjedhje të maturës shtetërore 2021 nisën në oren 10:00 dhe përfunduan në 12:30, pra zgjati 2 orë e gjysmë. Provimet kishte 60 pyetje. Skemat e vlerësimit do të mund t'i gjeni duke shtypur mbi linqet e mëposhtme: Biologji, testi Ekonomi, testi Filozofi-Sociologji, testi Fizikë, testi Gjeografi, testi Histori, testi Kimi, testi Qytetari-Psikologji, testi


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr