Cover Image

Skemat e Vleresimit - Matura Shteterore 2022

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
25 June, 2021

Skemat e vleresimit, gjuhe e huaj

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B1), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B1), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B2), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë angleze (B2), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B1), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B1), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B2), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë frënge(B2), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë gjermane(B1).

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B1), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B1), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B2), varianti A.

- Skema e vlerësimit, gjuhë italiane(B2), varianti B.

- Skema e vlerësimit, gjuhë spanjolle(B1).

- Skema e vlerësimit, gjuhë turke(B1).

Skemat e Vleresimit - Gjuhe Shqipe dhe Letersi

- Skemë vlerësimi, gjimnazi, varianti A.
- Skemë vlerësimi, gjimnazi, varianti B.

Skemat e Vleresimit - Matematike

- Skemë vlerësimi, matematikë gjimnaz, varianti A.
- Skemë vlerësimi, matematikë gjimnaz, varianti B.
- Skemë vlerësimi, matematikë profesional, varianti A.
- Skemë vlerësimi, matematikë profesional, varianti B.

Skemat e Vleresimit - Provimet me Zgjedhje

- Biologji, skema e vlerësimit.
- Ekonomi, skema e vlerësimit, varianti A.
- Ekonomi, skema e vlerësimit, varianti B.
- Filozofi-Sociologji, skema e vlerësimit, varianti A.
- Fizikë, skema e vlerësimit.
- Gjeografi, skema e vlerësimit.
- Histori, skema e vlerësimit.
- Kimi, skema e vlerësimit.
- Qytetari-Psikologji, skema e vlerësimit, varianti A.
- Qytetari-Psikologji, skema e vlerësimit, varianti B.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr