Skemat e vlerësimit të provimit të gjuhë-letërsisë vonohen si kurrë më parë
Cover Image

Skemat e vlerësimit të provimit të gjuhë-letërsisë vonohen si kurrë më parë

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
12 June, 2022

Më shumë se 24 orë kanë kaluar që nga momenti kur provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë ka përfunduar dhe ende nuk kemi një publikim të skemës së vlerësimit të këtij provimi. 

Kjo është hera e parë që skema e vlerësimit e një provimi mature vonon kaq shumë të publikohet, ndërsa në maturat e viteve të kaluara kjo skemë ka dalë ditën që ka përfunduar provimi, vetëm 2-3 orë pas përfundimit. 

Arsyet e këtij vonimi nuk dihen ende, sepse skema e vlerësimit e një provimi mature hartohet së bashku me vetë provimin. 

Gjithsesi, do t'ju informojmë sapo skema e vlerësimit të publikohet.


Komentet (
)
image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr