Cover Image

Skema e Vleresimit – Gjuhe Shqipe dhe Letersi / Matura 2019

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
12 June, 2019

Pas përfundimit të provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, gjëja tjetër që duhet bërë është konfirmimi i përgjigjeve të dhëna në test dhe rishikimi i tyre me anë të skemës së vlerësimit.

Ne i kemi bërë gati skemat e vlerësimit për ju, mund t'i aksesoni duke klikuar mbi linqet e mëposhtme:

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skema-e-vleresimit-gjimnaz-varianti-a.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skema-e-vleresimit-gjimnaz-varianti-b.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat e Orientuara, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_orientuar_a.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat e Orientuara, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_orientuar_b.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat Profesionale, Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_profesionale_a.pdf

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Shkollat Profesionale, Varianti B: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/skeme_vleresimi_profesionale_b.pdf

Suksese!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr