Publikohet provimi i Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me alternativat e sakta
Cover Image

Publikohet provimi i Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me alternativat e sakta

Stafi i PortaliStudentor.al Stafi i PortaliStudentor.al
14 June, 2020

QSHA sapo ka publikuar provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me te gjitha alternativat e sakta. Klikoni siper ketij linku per te kontrolluar pergjigjet tuaja: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_gjuhe_shqipe.pdf


image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr